Een dak boven het hoofd is een eerste levensbehoefte. Dat maakt het werken in de volkshuisvesting zo mooi en relevant. In elke organisatie zijn het nog steeds de mensen die het verschil maken. Daarom is het vinden van de juiste commissaris, manager of bestuurder voor uw organisatie en uw bewoners essentieel.

""Open gesprekken, veel informatie en altijd bereid tot extra inzet en toelichting. Wij hebben dit als SHZ als erg prettig ervaren. ""

Elke functie vraagt een eigen aanpak.

""We zijn blij met de adviserende en begeleidende rol van CBK""

Competentie- en expertisegericht werven en selecteren

Uiteraard kijken wij bij kandidaten naar hun kennis, vaardigheden en ervaring. Daarnaast vinden wij houding, gedrag en persoonlijkheid belangrijk. Wat brengt iemand extra mee voor de organisatie, de afdeling of het team? Past de kandidaat bij de organisatiedoelen? Is de kandidaat procesgericht, mensgericht of resultaatgericht? En belangrijk voor de wederzijdse match: wat heeft de organisatie nodig en wat heeft de kandidaat nodig? Die aandacht voor zowel de ontwikkeling van mens als organisatie kost tijd, maar levert altijd meerwaarde op.

Onze werkwijze, uw zekerheid

In elke specifieke situatie zijn wij met onze aanpak en resultaat van betekenis voor de woningcorporatie en de kandidaten. Wij nemen onze zorgplicht zeer serieus en zijn ook buiten kantooruren actief en bereikbaar. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want een goed gesprek met een kandidaat kan ook in de avonduren of in het weekend plaatsvinden.