werving & selectie

voor mensen van betekenis

Wij verdiepen ons in het ontstaan van de vacature en interviewen ook iedereen die betrokken is bij de nieuwe collega.

Het ligt voor de hand om op zoek te gaan naar pasklare antwoorden en kandidaten die naadloos passen in het profiel dat is opgesteld, maar zit niet altijd de oplossing. Mensen, functies en ambities bewegen, dus waarom jouw team of bedrijf niet? Wij geloven in mensgericht samenwerken en combineren jullie kennis met onze expertise. Zo komen we tot innovatieve oplossingen op maat. Dat is voor mensen van betekenis.

"De manier van aanpak, omgang met mensen en de duidelijke manier van werken en procesbegeleiding waren van een zeer professionele, plezierige aard. Open gesprekken, veel informatie en altijd bereid tot extra inzet en toelichting. "

Elke functie vraagt een eigen aanpak.

"Als kandidaat in de procedure voelde ik mij zeer op m’n gemak. De formele afwikkeling richting de Autoriteit wonen gebeurde naar mijn idee ook zeer correct."

oplossing op maat

Wil je gebruik maken van onze ervaring en van ons netwerk maar ben je niet op zoek naar iemand die je alles uit handen neemt? Niet alleen elke functie vraagt een unieke aanpak maar ook elke opdrachtgever. Om deze reden bieden wij divers vormen van begeleiding aan. Zo kunnen we altijd een passende oplossing zoeken voor jouw specifieke wensen.

Staat jouw gewenste oplossing er niet tussen, neem contact met ons op dan gaan we samen op zoek.

naast een volledig verzorgd werving en selectie traject bieden wij ook:

werving

Alleen de werving overdragen? Wij schrijven het wervingsprofiel. De informatie hiervoor halen we uit intakegesprekken die we met alle betrokken collega’s voeren maar ook uit eigen onderzoek.

Kandidaten

Zelf het profiel bepalen maar gebruik maken van ons netwerk? Wij benaderen potentiële kandidaten in ons uitgebreide netwerk en we verzorgen de recruitment marketing (job marketing en employer branding).

Selectie

Liever niet zelf gesprekken en correspondentie verzorgen en plannen? Wij voeren de gesprekken met kandidaten en verzorgen alle correspondentie.

Hiervoor nemen we veel tijd en wij leggen voor jou de basis voor een toekomstige geslaagde samenwerking tussen kandidaat en jouw organisatie.

screening

De juiste kandidaat gevonden maar even dubbel checken of hij/zij past bij je wervingsprofiel? Van de eindkandidaat verifiëren we het arbeids- en opleidingsverleden, onderzoeken nevenfuncties, vragen een VOG aan en doen referentie onderzoeken waarvan we een schriftelijk verslag maken.

benoeming

Directeur-bestuurder of Commissaris gevonden maar je ziet op tegen de benoemingsprocedure? Van de eindkandidaat verifiëren we het arbeids- en opleidingsverleden, onderzoeken nevenfuncties, vragen een VOG aan en doen referentie onderzoeken waarvan we een schriftelijk verslag maken. 

Verder verzorgen wij de verder aanvraag en afwikkeling bij de Autoriteit Woningcorporatie.