Employer branding

Bouw aan jouw werkgeversimago

Het vinden en aantrekken van het juiste talent is cruciaal voor het succes van jouw organisatie. Wij bieden gespecialiseerde diensten op het gebied van employer branding en online job marketing.

Jouw medewerkers en veel relaties weten het allang: Werken bij en voor jouw organisatie is ontzettend gaaf. Dat communiceren we naar iedereen die het maar wil horen. Dus ook naar potentiële kandidaten. Dat betekent dat de eerste stap naar nieuwe collega’s al is gezet voordat je een vacature online zet.

Waarom kiezen voor CBK werving & selectie?

Bij CBK werving & selectie gaan we verder dan traditionele werving. Onze focus op employer branding zorgt ervoor dat jouw bedrijf bekend staat als een geweldige werkplek en de online job marketing laat jouw vacatures opvallen in de competitieve arbeidsmarkt. We streven naar een perfecte match tussen werkgever en werknemer, met als resultaat een succesvolle en duurzame samenwerking.

Kiezen voor CBK werving & selectie betekent investeren in de groei van jouw team en organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze expertise het verschil kan maken voor jouw succes op de arbeidsmarkt.

Online Job Marketing

jouw vacatures, onze expertise

Onze experts zetten jouw vacatures strategisch in de schijnwerpers. Hierdoor bereiken we de juiste doelgroep en vergroten we de kans op het vinden van de perfecte kandidaat.