duurzame integratie

cultiveer & ontwikkel

Wat betekent het voor jou, dat je je kunt ontwikkelen binnen een organisatie en wat betekent het voor jouw werkgever dat jij daar je energie in wilt steken. Hoe ga je daarmee om in een sollicitatieprocedure of straks als je in je nieuwe functie zit. Wij willen je daarbij helpen en dat doen we door middel van coaching, een ontwikkelplan en eventueel een ontwikkelassessment zodat de eerste of volgende stap in jouw verdere loopbaan, een stuk makkelijker wordt.

vliegende start

Als je net van school komt is die eerste stap in de richting naar je doel heel belangrijk. Misschien weet je zelfs nog niet waar je uiteindelijk zou willen uitkomen. Stages bij diverse organisaties kunnen je daarbij helpen. Wij onderzoeken welke stageplek bij je past en gaan kijken of daar ook een ingang is. Samen stellen we een ontwikkelplan op en helpen je door regelmatige een coaching gesprek met je te voeren tijdens je stage.

Wij investeren graag in jou in de vorm van tijd/gesprekken waarin we je kunnen je laten zien welke mogelijkheden er voor jou zijn op die enorme arbeidsmarkt. Dat doen we zodat jij op de juiste plek terechtkomt. We gaan daarbij natuurlijk geen claim op je leggen of je in een richting duwen.

kennismaken

Om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen vinden we het prettig om een korte introductie te ontvangen. We horen graag waar je interesses liggen en hoe je jouw loopbaan tot nog toe hebt ervaren. Naar aanleiding van deze open sollicitatie plannen we een kennismakingsgesprek. Via onderstaande knop kan je solliciteren en alle gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

nooit te oud

Zit je in een fase waarin je bent uitgekeken op wat je doet, maar weet je nog niet waar je ambitie echt ligt? Of misschien weet je dat wel, maar niet of je het wel kan?

Is dit wel het pad waarvoor je gekozen hebt, of ben je erin gerold? Wij kunnen je helpen om uit te zoeken waar je heen wilt en dat doen wij door een uitgebreid gesprek met je te voeren en te laten zien wat er mogelijk is.
Als je weet wat je wilt maar nog niet waar, dan helpen we je met het vinden van de functie die jou op het lijf geschreven is.

Stuur een korte introductie met daarin een beschrijving van je studie/werkverleden en je ambities, dan plannen we een persoonlijke ontmoeting in.