Eerlijk, open, zorgvuldig, integer en transparant

Goede dienstverlening begint wat ons betreft met luisteren naar de opdrachtgever. Wat is de behoefte van de organisatie? Van de afdeling? Van het team? Van de bewoners? Wat is er nodig? Wat speelt er in de sector en in de samenleving? Wat zijn de veranderingen in wet- en regelgeving? Wat zijn de competenties van de kandidaat? Wat is zijn of haar motivatie? De managementstijl? En omdat werving en selectie om mensen gaat, zijn we eerlijk, open, zorgvuldig, integer en transparant in onze aanpak. Daarbij geloven we heilig dat kwaliteit bij werving en selectie altijd wint: de verkeerde persoon op de verkeerde plek is kostbaar en leidt tot onnodige frustratie en vertraging voor beide partijen.

Eigenzinnig en creatief

Wij staan bekend als doorvragers. Onze opdrachtgevers en kandidaten waarderen onze eigenzinnigheid en creativiteit. We geven tegengas als dat nodig is en willen absoluut de vraag achter de vraag en ook weer achter die vraag ontdekken. Ons doel: een goed resultaat en succesvolle match voor zowel uw organisatie als voor de kandidaat. Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties beter presteren met diversiteit in teams. Met alleen jaknikkers en gelijkgestemden boek je geen progressie. Wij letten daarom altijd op de meerwaarde die een organisatie nodig heeft en de persoonlijke bagage die een kandidaat meebrengt.

Zorgplicht: voor mensen van betekenis

Als u met ons samenwerkt kunt u rekenen op onze zorgplicht. Wij doen er alles aan de juiste persoon voor uw organisatie te selecteren. Net zo belangrijk vinden wij de zorgplicht voor onze kandidaten: wij zetten ons in voor zijn of haar carrière en zullen altijd in ons netwerk kijken of er andere passende mogelijkheden zijn. Dat bedoelen we met voor mensen van betekenis.

Commissarissen, managers en bestuurders

Vanaf onze oprichting in 1991 helpt CBK werving & selectie woningcorporaties en commerciële vastgoedbedrijven met de werving en selectie van managers, bestuurders en commissarissen. Wij vinden de juiste mensen die uw onderneming beter maken. Daar profiteren medewerkers en bewoners van. Soms bemiddelen we ook voor andere functies, waarbij ons grote netwerk en onze kennis van de volkshuisvesting de basis zijn voor een succesvolle match.

Anderen over ons:

"Tijdens de zoektocht naar nieuwe leden voor de Raad van Commissarissen van Zeeuwland kwamen wij, als Stichting Huurdersbelangen Zeeuwland (SHZ), in contact met wervingsbureau CBK. De manier van aanpak, omgang met mensen en de duidelijke manier van werken en procesbegeleiding waren van een zeer professionele, plezierige aard. Open gesprekken, veel informatie en altijd bereid tot extra inzet en toelichting. Wij hebben dit als SHZ als erg prettig ervaren. "
Johan Kivits
Stichting Huurdersbelangen Zeeuwland
"Ik vond de begeleiding van de wervingsprocedure voor een zetel in de Raad van Commissarissen voor woningcorporatie Zeeuwland, zeer deskundig en professioneel verlopen. Zowel de voorselectie als de terugkoppeling na afloop van de selectie gesprekken, als het inwinnen van de referenties gebeurde uitgebreid en getuigde van een integere aanpak. Als kandidaat in de procedure voelde ik mij zeer op m’n gemak. De formele afwikkeling bij de autoriteit woningmarkt en de afhandeling van de vragen die nog gesteld werden gebeurde naar mijn idee ook zeer correct. Kortom een bureau, waar je deze werving goed aan toe kunt vertrouwen. "
Coby Traas
Huurderscommissaris Zeeuwland
"Ze weten wat er speelt en kennen de sfeer en cultuur van onze organisatie"
Gerda van den Berg
Directeur-Bestuurder de Sleutels
"We zijn blij met de adviserende en begeleidende rol van CBK"
Conny Raasveldt
Voorzitter Huurders Belangen Organisatie De Peel
"CBK heeft zich breed georiënteerd en ons uitstekend begeleid en geholpen"
Mandy Kreber
Raad van Commissarissen Woningstichting Samenwerking Vlaardingen
"De pre employment screening was bijzonder compleet en grondig"
Sander Trouw
Projectontwikkelaar Rijswijk Wonen
"Die aandacht en zorg voor de mens maakt het verschil"
Peter Hoogvliet
Directeur-Bestuurder MeerWonen