Open, eerlijk en zorgvuldig

Goede dienstverlening begint wat ons betreft met luisteren. 

Wat is er nodig op de afdeling, in de organisatie? Wat zijn de ambities van de kandidaat, wat is de motivatie om te solliciteren en hoe staat iemand in het leven. Hoe is de sfeer en wat zijn de verwachtingen over en weer en ook heel belangrijk, zijn die verwachtingen realistisch? Omdat werving en selectie om mensen gaat, zijn we open, eerlijk en zorgvuldig in onze aanpak. Dat voorkomt teleurstelling.

"De pre employment screening was bijzonder compleet en grondig"
"Ik heb de samenwerking met Agnes als zeer prettig ervaren. Agnes heeft een persoonlijke, open en eerlijke aanpak. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. "
" CBK heeft zich zeer breed georiënteerd en ons uitstekend begeleid en geholpen"

Eigenzinnig en creatief

Wij staan bekend als doorvragers. We geven tegengas als dat nodig is en willen de vraag achter de vraag ontdekken en helpen je om een reëel profiel samen te stellen. Ons doel is een succesvolle match, zowel voor jouw team als voor de kandidaat.

Organisaties presteren beter door diversiteit. Met mensen die hetzelfde zijn en denken boek je geen vooruitgang. Wij letten er daarom op, dat de meerwaarde van de kandidaat ligt in de combinatie van expertise, achtergrond en ervaring die (nog) niet in het team aanwezig is.