Beste HBO/WO bouwkundige

Neem jij de regie voor onze mooie en uitdagende onderhouds- en woningverbeteringsprojecten?

Ben jij die ambitieuze open persoonlijkheid met verfrissende ideeën? Die vastgoeddeskundige die wil bijdragen aan onze mooie, stevige en bovenal zinvolle sociaal maatschappelijke vastgoedopgave? Dan pas je goed binnen ons, 40 collega’s tellende, team!

Wij komen graag in contact met ervaren projectleiders en met bouwkundigen voor wie deze functie een eerste of volgende stap is in hun carrière.

Naast een goed salaris voor deze fulltime baan, bieden wij een plezierige open werkomgeving waarbinnen het snel en makkelijk schakelen is. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je de ruimte krijgt en neemt om jezelf verder te ontwikkelen met een prima balans tussen werk en privé. Onze maatschappelijke en volkshuisvestelijke opgave is altijd in beweging en is hierdoor een blijvende uitdaging. Kortom; een mooie functie waarin je voor de huurders echt het verschil kan maken!

Kan jij succesvol invulling geven aan deze functie, dan ontvangen wij graag cv en motivatie ter attentie van Agnes van der Weiden, voor uiterlijk vrijdag 25 september. Wij kijken uit naar de kennismaking!

Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Verificatie, na schriftelijke toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt deel uit van de selectieprocedure.