Medewerker financiële administratie 75% en vastgoedadministratie 25%

(32 – 36 uur)

Binnen deze functie maak je onderdeel uit van de afdeling Financiën, een klein team professionele en betrokken collega’s en je verzorgt de crediteuren- en debiteurenadministratie. Jouw taken zijn onder meer:

  • Het bewaken van de voortgang van facturen in het systeem en ondersteuning van collega’s op dat gebied;
  • Het zorgvuldig beheren van het contractenregister en het controleren van het proces;
  • Zorgdragen voor de juiste en tijdige betaling van crediteuren;
  • Verwerking van de bankafschriften;

Daarnaast verzorg je de administratie voor onze vastgoedprojecten, onderhoud en nieuwbouw. Hiervoor zijn jouw taken onder meer:

  • Het opvoeren van offertes en opdrachten;
  • Het opvoeren van de begrotingen;
  • Het koppelen van facturen aan de juiste projecten en crediteuren.

Creativiteit en innovatie waarderen we in onze organisatie, ook in deze functie. We staan altijd open voor nieuwe inzichten zeker met het oog op het optimaliseren van de processen.

Wat bieden we je?

Voldoende ruimte en support om het vak te leren binnen de uitdagende omgeving van een woningcorporatie. Een fijne omgeving waar je samen met collega’s werkt aan een belangrijke maatschappelijke opgave. Werkgeluk en een goede balans met privé. Zo bieden wij een salaris conform cao-woondiensten, inschaling in F, afhankelijk van je ervaring met daarbovenop een leuke eindejaar bonus. Daarnaast hebben we oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling met een loopbaanontwikkelingsbudget én een marktconform budget voor functie gerelateerde opleidingen.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en flexibele collega die graag in een klein team werkt. Heb jij een afgeronde mbo-opleiding (financieel administratief)? Ben jij collegiaal, leergierig, vind jij het belangrijk om bij te blijven op jouw vakgebied en/of wil je graag doorleren? Denk jij graag mee met collega’s? Dan is dit een mooie kans voor jou en voor ons.

Wil je meer weten over Rhiant? Ga dan naar www.rhiant.nl

Wil je reageren? Upload dan vòòr 17 maart je cv en een motivatie via de button bij deze vacature.

Heb je nog vragen over de functie of over de procedure bel dan gerust met Agnes van der Weiden 06 21203024. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet in behandeling genomen.