Medewerker bedrijfsbureau

(36 uur)

Heb jij een passie voor (maatschappelijk) vastgoed? Ben je analytisch, nauwkeurig en is het verwerken van vastgoeddata en het stroomlijnen en het soepel laten verlopen van administratieve processen helemaal jouw ding? Dan hebben wij een interessante baan voor je.

Mozaïek wonen is een corporatie met woningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug, Gouderak en Moordrecht. We werken aan sterke en leefbare wijken waar mensen zich prettig voelen en zich kunnen ontwikkelen.

Je bent onderdeel van het team Vastgoedbeheer. Dit team houdt zich bezig met het kwalitatieve behoud van het woningbezit, zodat onze huurders fijn en veilig kunnen wonen, nu en later. Het team voert onderhouds- en verduurzamingsprojecten uit.

Binnen dit team ben jij een belangrijke schakel. Je bent er verantwoordelijk voor dat alle technische- en administratieve processen soepel verlopen. Je coördineert, samen met een collega, het opstellen van de jaarlijkse onderhoudsbegroting. Je verzamelt en verwerkt informatie uit verschillende bronnen; je werkt scenario’s uit en stemt deze af met collega’s.
Je begeleidt de overdracht van nieuwbouwprojecten aan beheer. Je levert gegevens aan voor maandrapportages, draagt bij aan het opstellen van de jaarplannen en geeft informatie over bijvoorbeeld de prestatieafspraken. Het bedrijfsbureau is ook verantwoordelijk voor het contractbeheer (zoals energie labels).

Werken bij Mozaïek wonen geeft je niet alleen heel veel voldoening en maakt je waardevol voor de maatschappij, het biedt je nog veel meer:

Salaris schaal J Woondiensten € 4.366,00 – € 5.897,00 bruto bij 36 uur, een aantrekkelijke pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. Je kunt werkt op kantoor, met het voordeel van een goede interactie met gezellige collega’s. Als je even iets af moet maken of je wacht op de monteur voor je wasmachine, dan kan je ook vanuit thuis werken (met een thuiswerkvergoeding). Het OV wordt volledig vergoed en ons kantoor ligt vlakbij station Gouda Goverwelle. Reis je met fiets of auto, dan krijg je woon-werkvergoeding.

We moedigen je aan om jezelf te verbeteren en daarvoor is een persoonlijk opleidingsbudget, een welzijnsbudget en een vitaliteitsaanbod beschikbaar.

Wil je meer weten over Mozaïek Wonen? Ga dan naar www.mozaiekwonen.nl

Wil je reageren? Upload dan je cv en een motivatie via de solliciteren button bij deze vacature.

Heb je nog vragen over de functie of over de procedure bel dan gerust met Agnes van der Weiden 06 21203024. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.