Manager bedrijfsvoering & financiën

We kunnen een heel verhaal schrijven over waarvoor de manager bedrijfsvoering & financiën verantwoordelijk is. We geloven echter dat de juiste kandidaat zelf goed weet over welke expertise je moet beschikken binnen een woningcorporatie. Wij kiezen er liever voor om te schrijven waar de kansen, kracht en uitdagingen liggen.

De nieuwe bestuurder en het MT gaan voor resultaat en combineren dit met een sterk inlevingsvermogen in zowel de huurders als de medewerkers. De ambities zijn groot en ze pakken door: zo snel mogelijk nieuwe woningen bouwen en bestaande woningen verduurzamen en verbeteren. Bij de planontwikkeling worden bewoners actief betrokken.

Naast de vastgoedopgave is er ook veel intern te doen. SSW is echt een eigentijdse corporatie met medewerkers die volop in beweging blijven (ook letterlijk) om de ambitieuze doelen te realiseren. Er is in de afgelopen tijd al veel veranderd: zoals bijvoorbeeld implementatie van nieuwe ICT. Daarnaast zijn er de voortdurende uitdagingen die horen bij een woningcorporatie in een steeds veranderende omgeving. SSW zet volop in om permanent te ontwikkelen. Als werkgever nemen wij verantwoordelijkheid voor duurzame inzet en begeleiding van onze medewerkers. We helpen iedereen actief om zichzelf te blijven ontwikkelen. Dat resulteert niet alleen in individuele groei, maar ook in groei van kennis en kunde voor de organisatie.

De afdeling bedrijfsvoering & financiën is op volle sterkte. De medewerkers zijn professionals die het motto ‘Samen kunnen we alles’ omarmen. Ze zijn klaar voor de nieuwe manager. Iemand die past bij de hierboven omschreven normen en waarden. Een leuke vrouw of man met humor, die staat voor de keuzes die gemaakt worden en die koersvast inzet op de horizon. Iemand die eerlijk is, durft aan te spreken op verbeterpunten en de ruimte, rust en balans geeft om te leren en plezierig te werken. Een ambitieuze collega die de lat, met de juiste dosering, steeds hoger legt en die successen behaalt door samen met het team te blijven zoeken naar mogelijkheden voor groei en verbetering. Door het beste uit jezelf te halen, uit de medewerkers van je afdeling, je collega-managers, de directeur-bestuurder en de huurders. En samen verantwoordelijkheid te nemen voor goede, betaalbare huisvesting voor huidige en toekomstige klanten.

Passen jouw competenties bij onze organisatiedoelen en is de functie van manager bedrijfsvoering & financiën bij SSW jou op het lijf geschreven? Reageer dan voor vrijdag 8 mei. Stuur je curriculum vitae met motivatie ter attentie van Ed Knoppert. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.ssw.nl.

We begrijpen heel goed dat je nieuwsgierig bent geworden en de mensen bij SSW persoonlijk wilt ontmoeten voordat ook jij een definitieve keuze kunt maken. Wij zijn net zo nieuwsgierig naar jou!

De huidige ontwikkelingen in onze samenleving brengen uitdagingen met zich mee, ook voor een goede sollicitatieprocedure. Ed Knoppert neemt contact met je op om af te stemmen hoe jij het gesprek wilt voeren. Dat kan met een virtuele kop koffie of thee via de telefoon, Skype of bijvoorbeeld FaceTime. Wil je liever een persoonlijk ontmoeting? Geen probleem, samen zoeken we naar een mogelijkheid om elkaar te treffen conform de richtlijnen van het RIVM.