Onze vacatures publiceren wij exclusief binnen ons netwerk. Wij publiceren enkel vacatures waarmee in de media is geadverteerd met een verwijzing voor meer informatie of een uitgebreider functieprofiel.

duurzame integratie

cultiveer & ontwikkel

Wat houdt dat nou in ontwikkelen binnen een bedrijf en hoe ga je daarmee om in een sollicitatieprocedure of straks op de werkvloer. Geen probleem wij ondersteunen jou met coaching en een ontwikkelplan zodat die eerste stap naar jouw verdere loopbaan een stuk makkelijker is.

Financieel medewerker vastgoedadministratie

EMRO Real Estate heeft een goede reputatie als speler op de Amsterdamse vastgoedmarkt. Het derde generatie familiebedrijf, exploiteert een gemengde portefeuille van woningen, kantoren en winkelvastgoed.

De cultuur van de organisatie laat zich het best omschrijven als resultaat- en oplossingsgericht, waarbij niets vanzelfsprekend is. De medewerkers kennen zichzelf goed en kunnen zich goed verplaatsen in de ander. Iedereen pakt de verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen werkproces en springt in daar waar nodig; het teamresultaat telt!

Voel jij je thuis in een compact team van betrokken professionals?

DIRECTEUR-BESTUURDER

Woningbouwvereniging Bergopwaarts beheert in de regio Deurne en Asten zo’n 5000 woningen. Bergopwaarts is een dynamische woningcorporatie die actief is binnen een sterk veranderende werkomgeving. Er werken ongeveer 35 medewerkers in een informele werksfeer, in een modern kantoor dat in het hart van ons werkgebied staat. Wij zijn betrokken en werken graag samen met onze klant. De werksfeer is goed.

Commissaris

Sociaal Maatschappelijk Domein

Samenwerking in Vlaardingen is een moderne woningcorporatie, altijd volop in beweging. Wij staan voor het beheren en het realiseren van goede en betaalbare woningen. Dit doen we voor een brede doelgroep, zonder winstoogmerk.

Samenwerking is een stichting met een raad van commissarissen (RvC) en een directeur-bestuurder. Bij de gebalanceerde samenstelling van de RvC is rekening gehouden met diversiteit, spreiding van specifieke deskundigheid en voldoende regionale betrokkenheid.

Een commissaris wordt benoemd voor een periode van vier jaar en kan maximaal éénmaal worden herbenoemd. Huurders mogen voor twee zetels in de RvC een bindende voordracht doen. Samenwerking betrekt de huurdersraad bij de werving van elke commissaris.