Talent of ervaren

Projectleider

planmatig onderhoud sociale huurwoningen

Voor deze functie komen wij graag in contact met afgestudeerde Hbo’ers en WO’ers die graag van betekenis willen zijn voor onze huurders. Denk en handel je in oplossingen; ben je sterk met cijfers, handig met automatisering en ga je voor kwaliteit? Dan hebben wij een mooie brede bouwkundige/bedrijfskundige functie voor je.

In de rol van projectleider sta je, tijdens alle fasen van de projecten, garant voor de kwaliteit, de planning, het budget en de communicatie. Naast de haalbaarheidsonderzoeken, schrijf je de programma’s van eisen, regel je de benodigde vergunningen, initieer je de aanbestedingen en verzorg je de directievoering inclusief het contractmanagement. Uiteraard verzorg je de projectadministratie, lever je jouw bijdrage aan de (meerjaren)begroting, de woningcartotheek en de in- en externe informatievoorziening.

Naast een goed salaris bieden wij een plezierige open werkomgeving waarbinnen het snel en makkelijk schakelen is. Binnen ons team vinden we het vanzelfsprekend dat je de ruimte krijgt en neemt om jezelf verder te ontwikkelen en een goede balans tussen werk en privé. Zoals aangegeven, staan we open voor kandidaten met ervaring en voor talent met een relevante opleiding, affiniteit met de sociale volkshuisvesting en een goed portie ambitie.

Voor meer informatie over MeerWonen verwijzen wij naar www.stichtingmeerwonen.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie en herken je jezelf in het profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om, ter voorbereiding op een eventueel gesprek, je cv en motivatie (uiterlijk vrijdag 16 juli) te uploaden, ter attentie van Ed Knoppert.

Verificatie van het arbeids- en opleidingsverleden, na schriftelijke toestemming van de eindkandidaat, maakt deel uit van de selectieprocedure.