Projectleider Planmatig onderhoud

aanstormend talent of met ervaring

Voor deze functie komen wij graag in contact met afgestudeerde Hbo’ers en WO’ers die graag van betekenis willen zijn voor onze huurders. Denk en handel je in oplossingen; ben je goed met cijfers, handig met automatisering en ga je voor kwaliteit? Dan hebben wij een mooie brede bouwkundige/bedrijfskundige functie voor je.

In de rol van projectleider sta je, tijdens alle fasen van de projecten, garant voor de kwaliteit, de planning, het budget en de communicatie. Naast de haalbaarheidsonderzoeken, schrijf je de programma’s van eisen, regel je de benodigde vergunningen, initieer je de aanbestedingen en verzorg je de directievoering inclusief het contractmanagement. Uiteraard verzorg je de projectadministratie, lever je jouw bijdrage aan de (meerjaren)begroting, de woningcartotheek en de in- en externe informatievoorziening.

We bieden goed salaris en vinden werkgeluk belangrijk. Het is bij ons vanzelfsprekend dat je de ruimte krijgt en neemt om jezelf verder te ontwikkelen en een goede balans tussen werk en privé. We staan open voor kandidaten met ervaring maar ook voor talent met affiniteit met de sociale volkshuisvesting en ambitie.

Voor meer informatie over MeerWonen verwijzen wij naar www.stichtingmeerwonen.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie of herken je jezelf in het profiel? Upload dan je cv.
Van de eindkandidaat, verifiëren wij het arbeids- en opleidingsverleden.