Projectleider planmatig onderhoud v/m

sociale woningbouw / fulltime

Binnen deze brede bouwkundige functie sta je, tijdens alle fasen van de planmatige onderhoudswerkzaamheden en -projecten, garant voor de kwaliteit, de planning, het budget en de communicatie. Naast de haalbaarheidsonderzoeken, schrijf je de programma’s van eisen, regel je de benodigde vergunningen, initieer je de aanbestedingen en verzorg je de directievoering inclusief het contractmanagement. Uiteraard verzorg je de projectadministratie, lever je jouw bijdrage aan de (meerjaren)begroting en verzorg je de in- en externe informatievoorziening.

Voor deze functie komen wij graag in contact met initiatiefrijke mensen, met een afgeronde Hbo-opleiding richting bouwkunde en met ervaring en kennis van onderhoud binnen de bestaande (sociale) woningbouw. Wij zoeken een klant- en resultaatgerichte collega die makkelijk samenwerkt, gevoel voor humor heeft, goed is in techniek en die het leuk vindt om te overleggen met bewoners, gemeente, aannemers en adviseurs. Een goede onderhandelaar die oplossingsgericht denkt, handelt, anderen makkelijk aanspreekt en zich ook makkelijk laat aanspreken.

De juiste kandidaat kan goed zelfstandig werken zonder het groepsproces uit het oog te verliezen. Hij of zij is en blijft op de hoogte van de wet- en regelgeving die van toepassing is, is cijfermatig sterk, goed met automatisering, beschikt over een uitstekend organisatievermogen en is in het bezit van een rijbewijs.

Naast een goed salaris bieden wij een plezierige open werkomgeving waarbinnen het snel en makkelijk schakelen is. Binnen ons team vinden we het vanzelfsprekend dat je de ruimte krijgt en neemt om jezelf verder te ontwikkelen met een goede balans tussen werk en privé.

Voor meer informatie over MeerWonen verwijzen wij naar www.stichtingmeerwonen.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie en herken je jezelf in het profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om, ter voorbereiding op een eventueel gesprek, je cv en motivatie (uiterlijk donderdag 29 april) te uploaden, ter attentie van Ed Knoppert.

Verificatie van het arbeids- en opleidingsverleden, na schriftelijke toestemming van de eindkandidaat, maakt deel uit van de selectieprocedure.