Medewerker sociaal beheer & leefbaarheid

Als medewerker sociaal beheer & leefbaarheid met kennis van zaken, energie en betrokkenheid lever jij een waardevolle bijdrage aan het sociaal beheer, de leefbaarheid en de bewonersparticipatie binnen het werkgebied. Je werkt nauw samen met je vier collega-wijkbeheerders en stuurt ze functioneel aan. Je legt actief de verbinding in de samenwerking met huurders, gemeente en overige partijen om de leefbaarheid te verder te verbeteren. Voor bewoners ben je hun aanspreekpunt en vraagbaak. Je ondersteunt, begeleidt en stimuleert ze om zelf een bijdrage te leveren aan een goede en plezierige woonomgeving. Verder signaleer- en onderzoek je zaken als woonfraude en problemen in het woon- en leef gedrag. Uiteraard onderneem je doelgericht actie om dit op te lossen of leg je de verbinding naar instanties voor gepaste ondersteuning. Je laat pas los als een huurder goed in zicht is bij de juiste persoon of instantie.

Je vertegenwoordigt MeerWonen bij VvE-vergaderingen en diverse overleggen met de netwerkpartners. Je bent een verbindende persoonlijkheid die het leuk vindt om met allerlei type mensen om te gaan en je weet als geen ander draagvlak te creëren om uitdagingen tot een gezamenlijk succes te brengen. De dossiers rondom je projecten heb je op orde en je rapporteert aan de Manager wonen. Kortom een mooie uitdaging om een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappelijke opgave van MeerWonen.

Over MeerWonen

We zijn een daadkrachtige organisatie die letterlijk en figuurlijk dicht bij onze huurders staat. We bieden die huurders een thuis in hun eigen straat, wijk en buurt. We werken met 33 medewerkers informeel en betrokken met elkaar en samen met de klant. De afdeling wonen telt 14 medewerkers. Het team wijkbeheer is nieuw en staat te popelen om het verschil te gaan maken. Met de kerncompetenties samenwerken, aanpassingsvermogen, eigenaarschap en prestatiemotivatie werken we continu aan ontwikkeling en verbetering, natuurlijk in samenwerking met huurders, gemeente en overige partijen.

Solliciteren

Voor deze fulltime functie vragen wij ondernemende kandidaten, met een groot sociaal hart, een dienstverlenende instelling en de vaardigheid om te overtuigen en te motiveren, om te reageren. De functie past goed bij je als zoek bent naar veel afwisseling en zelfstandigheid binnen een klein team.

Wij zoeken iemand met een afgeronde Hbo-opleiding, kennis van rechten en plichten rondom sociaal (wijk)beheer en bovenal een gezonde dosis humor. Naast een goed salaris, voor deze fulltime baan, bieden wij een plezierige open werkomgeving waarbinnen het snel en makkelijk schakelen is. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je de ruimte krijgt en neemt om jezelf verder te ontwikkelen met een prima balans tussen werk en privé.

Voor meer informatie over Stichting MeerWonen verwijzen wij naar www.stichtingmeerwonen.nl

Ben je enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze functie en herken je jezelf in het profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om, ter voorbereiding op een eventueel gesprek, je cv en motivatie (uiterlijk woensdag 10 maart) te uploaden via ter attentie van Ed Knoppert