Manager financiën

De 30 medewerkers bij MeerWonen werken op een persoonlijke en betrokken wijze samen met de klant en met elkaar. De werksfeer is informeel en de arbeidsomstandigheden zijn goed.

Het streven blijft om continu te ontwikkelen om zodoende toonaangevend te blijven in kwalitatief goed wonen. Dit bereiken we door effectief en efficiënt te werken; proactief, ondernemend en flexibel te zijn; snel in te spelen op ontwikkelingen; kansen en mogelijkheden te zien, deze daadwerkelijk te benutten en aanspreekbaar en duidelijk te zijn in het verantwoorden naar de omgeving waarin we werken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste financieel professional, waarvoor de functie van manager een volgende stap is in haar of zijn carrière.

Wij komen graag in contact met een strategisch denker en nauwkeurige tactische doener, die staat voor de keuzes die gemaakt worden en die koersvast inzet op de beoogde doelen. Iemand die eerlijk is, durft aan te spreken op verbeterpunten en die de ruimte, rust en balans geeft en neemt om te leren.

Een gedegen vooropleiding, ervaring in financiële functies, affiniteit met de sociale volkshuisvesting en het natuurlijke talent om de mensen te enthousiasmeren en te faciliteren om doelen te bereiken zijn de kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe manager.

De vijf medewerkers van de afdeling zijn ervaren professionals. De onderlinge sfeer en samenwerking is goed en er wordt hard en met plezier gewerkt.

De directeur-bestuurder en je collega-managers van de afdelingen Wonen en Vastgoed zijn gewend om geleidelijk de lat steeds hoger te leggen en samen te blijven zoeken naar mogelijkheden voor groei en verbetering.

MeerWonen is een eigentijdse corporatie. Zeer recent hebben wij de implementatie afgerond van een compleet nieuw webbased “pand, klant en financiën”-ERP-systeem. Digitalisering, datakwaliteit, informatiemanagement, verantwoordingsinformatie en E-dienstverlening zijn blijvende thema’s binnen de volkshuisvesting en dus ook bij MeerWonen. We zoeken iemand met kennis van en ervaring met (het aansturen van) ICT gerelateerde projecten.

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen we je naar www.stichtingmeerwonen.nl.

Van kandidaten die interesse hebben ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 19 maart 2021 het curriculum vitae, voorzien van motivatie. Verificatie van het arbeids- en opleidingsverleden, na schriftelijke toestemming van de eindkandidaat, maakt, evenals een assessment, deel uit van de selectieprocedure.