Projectontwikkelaar

32 - 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als projectontwikkelaar maak je deel uit van de afdeling Vastgoed. Deze afdeling is verantwoordelijk voor onze nieuwbouw- en herstructureringsprojecten en het onderhoud, onderhouden, verbeteren en verduurzamen van onze woningen. De focus in jouw functie ligt op de ontwikkeling van nieuwe betaalbare én duurzame woningen, door nieuwbouw en herstructurering. Jij ziet kansen, initieert, toets de haalbaarheid en definieert het project.
Wat breng je daarvoor mee?
Om te beginnen; veel energie en doorzettingsvermogen! Onze ambitie is hoog en de uitdaging groot. Jij zet visies doelgericht om in sluitende plannen waarbij je de perfecte balans vindt tussen sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. Hiervoor beschik je over ruime kosten- en vastgoeddeskundigheid en integreer je moeiteloos de commerciële-, technische- en woonwensaspecten in de ontwikkeling. Je bent een echte teamspeler die op elk niveau kan communiceren en je bent een pragmatische, creatieve netwerker met een optimistische kijk op zaken. Vanuit vertrouwen deel je kennis, informatie en contacten binnen het netwerk van stakeholders, leveranciers, marktpartijen en huidige en toekomstige bewoners. Met een diploma van een relevante HBO/WO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de sociale of commerciële woningsector voeg jij waardevolle kennis en ervaring toe aan onze organisatie.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Een baan voor 32-36 uur per week bij dé woningcorporatie van Rijswijk.
  • Een leuke werkomgeving in een spiksplinternieuw kantoor met gemotiveerde collega’s.
  • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een marktconform salaris binnen de CAO woondiensten.
  • Een uitstekende balans in werk en leven.
  • Mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen.
  • Vol Energie (Vitaliteits)budget van € 350,- per jaar. Een Covid-19 thuiswerkvergoeding.
  • Echt goede koffie en dagelijks fruit.
Hoe kun je reageren?
Ben jij die energieke Projectontwikkelaar die Rijswijk Wonen zoekt en ga je het liefst morgen al aan de slag? Stuur dan uiterlijk vrijdag 2 juli jouw cv en motivatie, ter attentie van Agnes van der Weiden. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Verificatie, na schriftelijke toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt, evenals een assessment, deel uit van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet in behandeling genomen.