Projectleider Vastgoed

Renovatie en verduurzaming (32 – 36 uur per week)

Bij Rijswijk Wonen hebben we projecten op het gebied van ontwikkeling, herstructurering, verduurzaming en nieuwbouw. Binnen ons team van projectleiders hebben wij een mooie functie voor je waarin we je graag de verantwoordelijk geven voor de integrale verbinding van het totale proces met de samenwerkingspartners en uiteraard met onze huurders. Vanuit de portefeuillestrategie wordt bekeken welke projecten in aanmerking komen voor een stevige aanpak en jij wordt ook bij die fase al betrokken want je draagt bij aan het schrijven van het startbesluit. Dit kan sloop/nieuwbouw zijn, maar steeds vaker willen we ons bezit renoveren en verduurzamen. Vanaf de initiatieffase ben je de kartrekker en eindverantwoordelijke in het proces. Samen met aannemers, adviseurs en collega’s onderzoek je de mogelijke scenario’s die het beste bij de opgave passen en je schrijft overtuigende besluitnotities.

Duurzaamheid betekent voor ons ook investeren in het werkgeluk van onze medewerkers en daarom hebben we ook de intentie om je een vast contract aan te bieden na een jaar. Naast een goed salaris (schaal K CAO woondiensten), bieden wij een moderne werkomgeving, met gedreven en gepassioneerde collega’s. We geven je volop de ruimte om je verder te ontwikkelen, we bieden je de mogelijkheid om hybride te werken en een goede balans tussen werk en privé.

Dus heb jij ambitie en verfrissende ideeën op jouw vakgebied en combineer je dat met veel ervaring, een open persoonlijkheid en een hoge gunfactor. Kan jij verbeterpunten goed bespreekbaar maken omdat je positief-kritisch bent? Is op de juiste manier renoveren/verduurzamen een uitdaging waar jij graag je tanden in zet? Ben je sterk in plannen kortom een besluitvaardige regisseur? Wij komen graag met je in contact.

Deze wervings- en selectieprocedure doen wij in samenwerking met Agnes van der Weiden van CBK werving & selectie. Kan jij succesvol invulling kan geven aan deze functie, dan ontvangt zij graag cv en motivatie. Wij kijken uit naar de kennismaking!

Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Verificatie van het arbeids- en opleidingsverleden en een VOG, maken deel uit van de selectieprocedure.