Medewerker planning en control

32 uur

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Financiën, een klein team professionele en betrokken collega’s, maar in deze functie beweeg jij je over de volle breedte van de organisatie.

Je bent de rechterhand van de Manager financiën. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de coördinatie en het samenstellen van de jaarrekening, managementrapportages, verantwoordingsstukken en prognoses. Je krijgt de vrijheid en de mogelijkheden om jouw inzicht en innovatietalent in te zetten om processen te controleren en te optimaliseren. Je zet je communicatieve vaardigheid in om je collega’s enthousiast mee te nemen dit proces.

Wat bieden we je?

Ruimte om jouw talenten bedrijfsbreed in te zetten binnen de uitdagende omgeving van een kleine woningcorporatie. Een fijne omgeving waar je samen met collega’s werkt aan een belangrijke maatschappelijke opgave. Werkgeluk en een goede balans met privé.
Inschaling in schaal J, conform de cao-woondiensten, afhankelijk van je ervaring en elk jaar een eindejaar bonus. Oog voor persoonlijke ontwikkeling met een loopbaanontwikkelingsbudget én een marktconform budget voor functie gerelateerde opleidingen.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega die geïnteresseerd is in de hele gang van zaken binnen onze organisatie. Heb jij een afgeronde hbo-opleiding (financieel)? Ben jij collegiaal en begrijp jij het belang van samenwerking en goede communicatie binnen een kleine organisatie? Denk jij graag, samen met collega’s, na over het optimaliseren van processen? Dan is dit een mooie kans voor jou en voor ons.

Wil je meer weten over Rhiant? Ga dan naar www.rhiant.nl

Heb je nog vragen over de functie of over de procedure bel dan gerust met Agnes van der Weiden 06 21203024. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet in behandeling genomen.