Please enable JS

Referenties

Marlies Bradwolff

Personeelsadviseur, Viveste


Aldus Marlies Bradwolff, al jaren werkzaam bij de woningcorporatie en de laatste jaren in de functie van Personeelsadviseur. Zij kent het bedrijf door en door en voelt zich thuis bij Viveste waar een ongedwongen, informele sfeer heerst en de mensen erg collegiaal zijn.

Doordat onze Manager Wonen goede ervaringen had met CBK, hebben we besloten om de werving en selectie van de functies van Woonconsulent en Controller door CBK te laten doen.

Het begon met een kennismakingsgesprek waarvoor we 1 uur hadden ingepland. Na ruim 2 uur namen we afscheid en naar aanleiding van het gesprek kreeg ik een uitgebreid en duidelijk plan van aanpak.

Doordat veel tijd werd genomen om kennis te maken met directe collega's, de afdelingsmanagers en de directeur, ontstond er een duidelijk beeld van de gedragskenmerken waaraan de kandidaat moest voldoen. Het geeft een heel veilig gevoel dat de kandidaten die worden voorgesteld door CBK allemaal voor 100% voldoen aan het profiel en passen in het team. Alle opleidingen en werkervaring zijn gecheckt en we hoeven eigenlijk alleen nog maar te kiezen.

Voor Viveste heeft CBK met onze nieuwe collega's Zakaria en Amanda de juiste match gevonden.