Please enable JS

Referenties

Saskia Brounen

P&O, Laurentius


Saskia Brounen P&O-er bij Laurentius: "Onze eerste ervaring met CBK verliep via Bureau Rein omdat zij een aantal screenings voor ons hebben gedaan. In september 2014 zochten wij een nieuwe samenwerkingspartij voor werving en selectie. Het was logisch om ook CBK uit te nodigen een offerte uit te brengen. Van de aangevraagde offertes scoorden zij duidelijk het hoogste op kwaliteit, prijs en complete dienstverlening.

Zelf werven is door tijd en het benodigde specialisme geen optie in deze periode. Als je het traject dan uitbesteedt wil je daar gemak van hebben. Dat 'ontzorgen' gaat bij CBK op een hele natuurlijke manier. Het is een betrouwbare partner; één telefoontje is voldoende, de vraag wordt direct opgepakt en afspraak is afspraak! Het voelt eigenlijk meer als een verlengstuk van Laurentius. CBK doet een voorstel voor de vacaturetekst en regelt de wervingsadvertentie. Ze gaan in gesprek met medewerkers van de betrokken bedrijfsonderdelen. Daardoor ontstaat er een compleet profiel van de te werven manager. Deze zorgvuldige voorbereiding ken ik niet van andere bureaus.

Laurentius komt uit een turbulente periode. Voor de organisatie is het belangrijk dat we samen kunnen bouwen aan een nieuwe toekomst en herstel van het vertrouwen. Wat daarvoor nodig is heeft CBK heel goed begrepen. De vijf kandidaten op de shortlist voor de manager Wonen hadden stuk voor stuk de mensfactor en ambitie die we nodig hebben. Het bijzondere is dat naderhand bleek dat onze uiteindelijke keuze ook bij de adviseur op de eerste plek stond. Toch heeft hij de keuze volledig bij ons gelaten.

De kracht van Ed Knoppert is zijn persoonlijke betrokkenheid en inlevingsvermogen. Met hem is het nooit zomaar een gesprekje, hij weet de juiste vragen te stellen en luistert oprecht naar de antwoorden. Dat loopt als een rode draad door het hele traject. De juiste mensen met elkaar verbinden is zijn passie en daar zijn wij blij mee!"