Please enable JS

Referenties

Edwin Kempers

, Area Wonen


Toen ik me na jaren van een vast dienstverband weer op de arbeidsmarkt begaf ontdekte ik dat de "wereld" van solliciteren helemaal veranderd was. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek op basis van je cv en dat betekent dat het werving & selectiebureau vindt dat het met jouw kennis en werkervaring wel goed zit. Maar datzelfde geldt ook voor de andere kandidaten in de procedure. Waar het werkelijk om gaat is of de wederzijdse "klik" er is om met elkaar in zee te gaan.

En die klik was er met Ed Knoppert van CBK zeker! Wat mij opviel was zijn open en nieuwsgierige houding naar mij als kandidaat. Het gesprek was helemaal gericht op elkaar leren kennen, met ruime aandacht voor mij als persoon. Het klinkt misschien wat "old school", maar ik ben een overtuigd sociale volkshuisvester en wil mijn talent graag inzetten voor de maatschappelijke doelen van een corporatie. Dit vond ik terug in de aandacht en integere wijze waarop CBK met mij als kandidaat omging. CBK werft professionele en betrouwbare mensen die passen binnen de cultuur van hun opdrachtgever.

Het gesprek met Ed heeft voor mij bijgedragen aan het verder vergroten van mijn inzicht over wat ik belangrijk vind, welke kwaliteiten ik bezit en wat mij werkelijk drijft. Zou ik in de toekomst opnieuw een werkplek zoeken doe ik dat graag in samenwerking met CBK!