Please enable JS

Referenties

Antoinette van der Linden

Adjunct-directeur, Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector


"Bij KWH werken we in een klein dynamisch team met weinig personeelswisselingen. Nieuwe collega's kunnen we relatief eenvoudig werven uit ons eigen netwerk. Bij de vacature voor Adviseur Auditing en Benchmarketing lag dit anders. We waren op zoek naar een kandidaat met andere, aanvullende kwaliteiten en we wilden ook wel eens breder kijken dan onze eigen sector.

In de aanloop naar het wervingstraject hebben we verschillende bureaus gesproken. Bij CBK ontstond meteen bij de intake die belangrijke 'klik'; een klein bureau met een uitgebreid netwerk én een hele persoonlijke aanpak. Met Ed Knoppert hebben we intensief gesproken over de rol van die nieuwe adviseur voor KWH. Een kandidaat die ons team aanvult, prikkelt, en beschikt over een juist gevoel voor relatiemanagement en commerciële verhoudingen in deze specifieke branche. De wervingstekst die Ed op basis van deze gesprekken opstelde klopte dan ook meteen met onze verwachtingen.

CBK verzorgde de hele voorselectie en na overleg met ons bleven er tien kandidaten over. Hoe maak je dan een keuze. Heel verrassend stelde Ed voor om deze tien kandidaten in de vorm van een speeddate te ontmoeten. Dat gaf ons op een informele manier en in een korte tijd een duidelijk beeld van alle kandidaten. Hadden we dat niet gedaan dan waren er, puur op basis van het cv, misschien kandidaten afgevallen die er tijdens de speeddate wel uitsprongen. Na de verdiepende gesprekken en het antecedentenonderzoek hebben we onze uiteindelijke keuze gemaakt. Een intensief samenwerkingstraject van begin tot eind met een prachtig resultaat!"

Antoinette: "KWH werkt met medewerkers die vanuit een passie invulling geven aan hun functie. Die passie zie ik ook bij Ed Knoppert. Ik heb grote waardering voor zijn inzet en gedrevenheid om tot een goede invulling van de vacature te komen. En dat gaat niet alleen over de opvolging naar ons als opdrachtgever; ik heb ook van verschillende kandidaten terug gehoord dat zij de aanpak en begeleiding van CBK heel prettig vinden."