Klantadviseur verkoop

(met een voorliefde voor HOUT en een goed gestructureerde administratie)

Bij NOESK hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van houten gebintconstructies. We maken deze constructies voor o.a. boerderijen, traditionele woningen, schuren, bijgebouwen, veranda’s, garages en carports. Onze medewerkers zijn echte vakmensen. In onze werkplaats maken we dagelijks de mooiste, oersterke constructies. Met onze handen én ons hart. Wij zijn een onderneming die groeit en wij willen graag dat al onze medewerkers met ons meegroeien. Ons team bestaat nu uit twee vrouwen en zeven mannen. De sfeer bij ons is informeel en we vormen een hecht team waarin iedereen even belangrijk is.

Bij NOESK zijn wij ervan overtuigd dat je alles kunt leren, als je maar interesse hebt voor ons product.

Jouw voornaamste werkzaamheden zijn:

  • Gasten en potentiële relaties ontvangen en hen informeren over producten, mogelijkheden, bestellingen, levertijden, beschikbaarheid;
  • De telefoon beantwoorden;
  • Op aanvraag informatie toesturen naar potentiële relaties;
  • Administratieve werkzaamheden voortvloeiend uit verkoop;
  • Verhalen en berichten maken over onze eindproducten en deze plaatsen op Facebook, Pinterest en Instagram.
  • Aftersales verzorgen.
  • Meedenken over acties en initiatief nemen in de uitvoering.

We zijn een bedrijf waarin iedereen elkaar helpt dus er zal veel afwisseling zijn in de werkzaamheden. Wil je meer informatie over wat wij doen ga dan naar www.noesk.com Als je vragen verder nog hebt over NOESK of over de functie, bel dan met Agnes van der Weiden (CBK werving & selectie) 06 21203024.

Heb jij je mbo of hbo afgerond, ben je nog lang niet klaar met jouw ontwikkeling maar wil je dat het liefst in de praktijk doen? Via www.cbk.org kan je een cv en een korte sollicitatiebrief uploaden.