Accountant vastgoedadministratie

Parttime (ca. 24 uur)

Binnen het financiële team van drie medewerkers verzorg je en houd je, met een scherp oog voor kansen en bedreigingen, toezicht op de financiële administraties van de panden en produceer je de financiële informatie waarop beleidsbeslissingen kunnen worden genomen. Je hebt ervaring met het verzorgen van de VPB, BTW, IB en KPI’s, je kijkt verder dan de facts en figures, je doorziet de samenhang tussen de financiële en niet financiële doelen en geeft gevraagd maar zeker ook ongevraagd advies over het kwaliteitsbeleid, de verslagleggingsprocedures, de risicobeheersing- en controlesystemen. Je bereidt de jaarrekeningdossiers voor en coördineert de werkzaamheden met de accountant.

Kortom: een mooie functie binnen een enthousiast en ondernemend team.

Ben jij onze nieuwe collega die:

  • snel tot de kern van de vraag kan doordringen;
  • in heldere taal en met tact communiceert;
  • HBO/WO werk- en denkniveau heeft in de financieel-economische richting;
  • denkt in- en handelt naar resultaten;
  • gedegen kennis heeft van financiële automatisering en verslaggeving;
  • Excel uitstekend beheerst;
  • de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst;
  • woont in Amsterdam of directe omgeving;
  • last but not least met trots en voldoening een bijdrage wil leveren aan het teamwork.

Dan komen wij graag met je in contact!

Het gaat om een parttimefunctie waarbij een arbeidsduur rond de 24 uur bespreekbaar is. Vooropgesteld dat wij veel waarde hechten aan sociale interactie, persoonlijk overleg tussen collega’s, het meekrijgen van alles wat er speelt binnen de onderneming, hechten wij ook waarde aan het moderne werken, werkgeluk en positieve energie in en door je werk. Wij beschikken over de juiste technologische middelen om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Kortom een ideale werkomgeving voor een goede balans tussen werk en privé.

Salaris en bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden kan over worden onderhandeld en bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kan je rekenen op professionele, niet rokende, collega’s binnen een mooi bedrijf met ruimte om je eigen talent verder te ontwikkelen. Wij willen dat onze zakelijke relaties en medewerkers zich goed voelen bij onze bedrijfswaarden; klantgericht, resultaatgericht, plezier, samenwerken, transparant handelen, bevlogen en humor.

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar www.emrorealestate.com.

Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt deel uit van de selectieprocedure.