Wijkconsulent

We kunnen een heel verhaal schrijven over de werkzaamheden van een wijkconsulent. We zijn er echter van overtuigd dat de juiste kandidaat zelf goed weet over welke expertise je moet beschikken om aan deze functie succesvol invulling te geven. Wij kiezen er liever voor om te schrijven waar de kansen, kracht en uitdagingen liggen.

Je komt niet in een gespreid bedje. De afdeling Wonen is volop in beweging; het nieuwe team Sociaal Domein werkt nu een jaartje samen. De visie, structuur en kaders zijn nog volop in ontwikkeling. Uitgangspunten zijn hierbij klantgedrevenheid en lerende organisatie waarbij we ondernemerschap stimuleren inclusief de daarbij behorende verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

We hebben de ambitie om koploper te worden in klantgericht werken. Wij doen dit, binnen het team sociaal domein, via wijkbeheer, bewonersparticipatie en bewonersvertegenwoordiging. Klanttevredenheid en leefbaarheid zijn voor ons belangrijke pijlers.

Daarom past, volgens ons, een professional met ruime ervaring het beste op deze vacature. Iemand die weet hoe je vraagstukken omzet in (wijk)visies en die het leuk vindt om zowel strategisch als operationeel mee te bouwen aan de vernieuwde afdeling. Een evenwichtige persoonlijkheid met ruime levenservaring, humor en een goed relativeringsvermogen; een prettig mens met een hoge gunfactor die constructief en prikkelend het beste voor het team en de klanten van de Sleutels wil. Iemand die hoofdzaken van bijzaken kan scheiden, prioriteiten kan aangeven, het overzicht houdt en resultaat behaalt.

We vragen best veel, dat realiseren we ons. Voor een bevlogen volkshuisvester in hart en nieren een mooie uitdagende functie waarin je er echt toe kan doen!

We zoeken een collega met een relevante HBO/WO opleiding en met een vernieuwende kijk op wonen, kwaliteit en dienstverlening.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie met goed salaris bij een prettige werkgever in de mooie stad Leiden.

Reacties

Van kandidaten, die blij worden van bovenstaand profiel en die succesvol invulling kunnen geven aan deze functie, ontvangen wij graag het Curriculum Vitae, voorzien van motivatie, ter attentie van Ed Knoppert voor uiterlijk vrijdag 21 augustus 2020.

Verificatie, na schriftelijke toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt, evenals een assessment, deel uit van de selectieprocedure.