Beleidsadviseur vastgoed

32 - 36 uur per week

  • Heb jij verstand van vastgoeddata en heb je een visie op onderwerpen als portefeuillestrategie, duurzaamheid, de invloed van de veranderende wet- en regelgeving en het wel of niet verkopen van woningen?
  • Ben jij nieuwsgierig naar hoe iemand en hoe iets in elkaar steekt; naar wat we binnen de volkshuisvesting en in het bijzonder bij de Sleutels nog niet of onvoldoende weten?
  • Krijg je energie van het overleggen met de stakeholders en de overige relevante partijen?
  • Is het verzamelen en onderzoeken van interne- en externe informatie en deze vertalen naar de strategische beleidsontwikkeling een interessante ontdekkingsreis?
  • Pak jij graag het podium en voel jij je comfortabel in de regierol: het communiceren, ondersteunen, adviseren, motiveren en realiseren van de bedoeling van het beleid?
  • Wil je, zonder winstoogmerk, van betekenis zijn voor mensen, de maatschappelijke opgave van de Sleutels in het prachtige Leiden?

Dan hebben we bij de Sleutels een beleidsfunctie op niveau, voor je, in de volle breedte van het sociale vastgoed.

Samen met een collega vorm je, binnen de afdeling Financiën & Bedrijfsvoering, het team Beleid. De afdeling bestaat 20 enthousiaste collega’s in totaal, de teams Communicatie, P&O, Financiële Administratie, Financial Control, Informatisering & Automatisering en Facilitaire Zaken.

De manager van de afdeling hecht veel waarde aan sociale interactie, persoonlijk overleg tussen collega’s, het meekrijgen van wat er speelt binnen de afdeling en de onderneming. Hij hecht ook veel waarde aan het moderne werken, werkgeluk en positieve energie in en door je werk. De Sleutels beschikt over de technologische middelen om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Kortom een ideale en flexibele werkomgeving voor een goede en balans tussen werk en privé. Uiteraard heeft de Sleutels goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden evenals de ruimte om je verder te ontwikkelen en (misschien niet onbelangrijk) het station om de hoek en zo nodig een eigen parkeergelegenheid.

Beschik je over relevante kennis, ervaring of talent, ben je ervan overtuigd dat je van toegevoegde waarde bent, dan komen we graag met je in contact en praten we verder. Je curriculum vitae, voorzien van een korte motivatie, kan je tot 25 mei, ter attentie van Ed Knoppert.

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar www.desleutels.nl. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt deel uit van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet in behandeling genomen.