Adviseur portefeuillemanagement

32 - 36 uur per week

Samen met een collega vorm je, binnen de afdeling Financiën & Bedrijfsvoering, het team Beleid. De afdeling bestaat uit 20 enthousiaste collega’s, onderverdeeld in de teams Communicatie, P&O, Financiële Administratie, Financial Control, Informatisering & Automatisering en Facilitaire Zaken. In deze nieuwe functie leg je de verbinding tussen alle afdelingen vanuit je specialisatie vastgoed.

  • Je ondersteunt je collega’s van de afdeling vastgoed bij het vaststellen, uitwerken en realiseren van de financiële, energetische en maatschappelijke doelstellingen voor de vastgoedexploitatie, de nieuwbouwopgave en het aan- en verkoopbeleid.
  • In nauwe samenwerking met relevante, in- en externe, collega’s ondersteun je het management bij het actualiseren van de portefeuillestrategie.
  • Je vindt het leuk om te participeren in relevante netwerken, volgt de trends in de woningmarkt, kan je bevindingen goed verwoorden in beleidsvoorstellen, die je rechtstreeks rapporteert aan de manager.
  • Naast het onderzoeken en het analyseren van de woningmarkt, volg je doorlopend de ontwikkelingen in de relevante wet- en regelgeving, verzorg je de financiële doorrekening en monitor je de voortgang van de transformatieopgave.

Wil je, zonder winstoogmerk, van betekenis zijn voor mensen en de maatschappelijke opgave van de Sleutels in het prachtige Leiden? Dan hebben we een beleidsfunctie op niveau, voor je, in de volle breedte van het sociale vastgoed.

De manager van de afdeling hecht veel waarde aan sociale interactie, persoonlijk overleg tussen collega’s, het meekrijgen van wat er speelt binnen de afdeling en de onderneming. Hij hecht ook veel waarde aan het moderne werken, werkgeluk en positieve energie in en door je werk. De Sleutels beschikt over de technologische middelen om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Kortom een ideale en flexibele werkomgeving voor een goede en balans tussen werk en privé. Uiteraard heeft de Sleutels goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden evenals de ruimte om je verder te ontwikkelen en (misschien niet onbelangrijk) het station om de hoek en zo nodig een eigen parkeergelegenheid.

Beschik je over relevante kennis, ervaring of talent, ben je ervan overtuigd dat je van toegevoegde waarde bent, dan komen we graag met je in contact en praten we verder. Je curriculum vitae, voorzien van een korte motivatie, kan je tot dinsdag 1 juni, ter attentie van Ed Knoppert uploaden.

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar www.desleutels.nl. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt deel uit van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet in behandeling genomen.